Onderweg naar Widdern

Donderdag en vrijdag ben ik in twee etappes naar Widdern gereisd om vanuit daar op de teststrecke van Daimler te loeren, even kijken wat we de komende jaren vanuit Stuttgart nog kunnen verwachten. Wie weet later deze week nog een spionageblog. Uiteraard heb ik onderweg ook een paar plaatjes geschoten, niet alleen van de Terberg/Zagro. Eventuele inbrekers kunnen zich de moeite besparen trouwens, het enige van waarde wat ik heb zijn mijn camera en mijn laptop, die heb ik uiteraard mee 😉


Mercedes-Benz Zetros 1833 met bepantserde cabine van de Bundeswehr.


Sinds 3 maanden rijdt Gabi met een nieuwe DAF XF. Ze was eerst wat wantrouwend toen ik foto’s maakte, de vorige keer dat er iemand foto’s van haar truck maakte waren de dag er na de zeilen open gesneden en was er in de lak van de truck gekrast. Gelukkig was het geen probleem meer toen ik mijn intenties duidelijk maakte. Gelukkig maar, deze truck had ik jullie toch niet willen onthouden.Ik word nog eens beroemd, direct na het maken van deze foto had ik al een vriendschapsverzoek van een van de inzittenden, herkend op straat 😛


Rondaan maakt er weer wat moois van voor de NNRD.


Scania R470 van Schumacher in Aachen uitvoering.


De Mercedes-Benz Atego MP3 zie je niet zo veel, laat staan als trekker-oplegger!


Zowaar nog een MP3-Atego, met bijpassende lading.


Meer Bundeswehr


Nog uit de Titan stal.


Het Moseltal blijft prachtig….


…maar is wellicht niet de meest handige plek om te truckspotten als je hoogtevrees hebt.


Het is dat ie in Eindhoven is gebouwd, maar verder, hoe Duits wil je het hebben?


Offroadcamper… Ja, ik wil!


Renault Premium ~ Faassen


In mijn vroege tienerjaren was ik zeer actief binnen de jeugdvogelwacht. Op een gegeven moment betrapte ik mezelf er op dat ik bij de excursies maar naar trucks keek dan naar vogels en ben ik gestopt met vogelen in groepsverband. Zo heel nu en dan zet ik nog wel vogels op de foto, vooral als ze uit Oostenrijk komen.


Mautkiller


Daar gaat weer een (stuk?) bus.


Net toen ik me er over beklaagde dat ik nog geen Amerikaanse trucks op de foto had kwam dit in beeld op de andere weghelft. Leuk toch?

One Response

  1. Brett Rossi 7 maart 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *