Drie Renault T’s voor BD Bulktransport

BD Bulktransport in Gendt is onderdeel van Hovetra, een familiebedrijf dat is opgericht in 1936. De hoofdvestiging staat in Rhoon. De onderneming heeft als specialisatie levensmiddelentransport en is onlangs overgegaan tot de aanschaf van drie nieuwe Renault Trucks T 460pk.


Sjany van der Hoeven is directeur/eigenaar van BD Bulktransport. “De nieuwe trucks komen ter vervanging in ons wagenpark, dat telt nu vijf Renault trucks. De uitstraling van de nieuwe trucks en de inbreng van onze chauffeurs zijn doorslaggevend geweest bij de beslissing juist dit model aan te schaffen. Hun mening is belangrijk, de mensen moeten het doen en ze waren unaniem enorm enthousiast.”

De nieuwe trucks gaan ingezet worden in de Benelux en Duitsland, het verzorgingsgebied van BD Bulktransport. Sjany van der Hoeven: “De vestiging in Gendt ligt heel centraal. We rijden veel op het Ruhrgebied. De nieuwe trucks hebben ook een Euro 6-motor, waarmee ze direct voldoen aan de jongste milieueisen met betrekking tot emissienormen. Met deze aanschaf zijn we volledig voorbereid op de toekomst. Daarnaast was er sprake van een goede prijs.”

BD Bulktransport heeft gekozen voor een standaard uitvoering van de trucks. De onderneming is ook erg actief in het vervoer van levensmiddelen op pallets. Sjany van der Hoeven: “De eerste indrukken zijn echt geweldig goed. De beloofde brandstofbesparing hebben we met de eerste gereden kilometers al kunnen behalen: 1 op 3,5 en dat is echt super. Het drukt onze kosten en komt de bedrijfsexploitatie direct ten goede. We zijn heel erg content met deze nieuwe aanwinsten.”

De trucks werden geleverd door Garage Milder Gendt B.V.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *