De ontwerpen van Erik de Boer

Een naam die regelmatig hier op de blog voorbij komt als er weer een mooie nieuwe truck is afgeleverd is die van Erik de Boer. Hij heeft de laatste jaren al veel ontwerpen op zijn naam staan, hier een paar voorbeelden.


Volvo FH ~ Vrieswijk
Volvo FH Classic ~ Klaas de Boer. De hoekschildjes zijn ook door Erik gespoten.


Volvo FH Classic ~ Hotze Adema


Scania R480 ~ Homme Overwijk


Scania R500 ~ Theo Jonkman


Scania R560 Streamline ~ Voolstra


Scania R500 ~ J.J. Huizinga


Volvo FH ~ Klaas de Jong


Scania R500 ~ Van der Mei


Volvo FH ~ Bronsema

Dit is nog maar een deel, Erik heeft nog veel meer ontworpen en op dit moment staan er ook een aantal trucks binnen die nog afgebouwd worden, door hem ontworpen. Voor wie interesse heeft om zijn volgende truck ook door Erik te laten ontwerpen, neem gerust contact met hem op.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *