Volvo FMX 460 10×4 voor Stoter Transport

Stoter Transport heeft haar wagenpark onlangs uitgebreid met een Volvo FMX 460 10×4 Euro 6 High met T-Ride. De aflevering is gedaan door Nijwa Groep.

Stoter Transport is specialist in kippertransport en vervoert dagelijks zand, grond, asfalt en andere bouwstoffen. Het transport gaat over verhard en onverhard terrein. De Volvo FMX 10×4 heeft twee 10-tons voorassen en een 26-tons bladgeveerd T-Ride tandemstel. Het geladen combinatie gewicht is technisch 50-ton.Directeur/eigenaar Engbert Stoter: “De nieuwe Volvo FMX is de eerste Volvo in ons wagenpark, een bijzonder veelzijdige truck, bij uitstek geschikt voor de diversiteit aan transportwerkzaamheden die we uitvoeren. Een van de kernwaarden van Volvo Trucks is veiligheid en dat aspect heeft bij de aanschaf van deze Volvo FMX een grote rol gespeeld. Die verwachtingen zijn meer dan waard gemaakt, Volvo heeft met dit model op het gebied van veiligheid de puntjes op de i gezet. We hebben daarnaast een prima aflevertraining gehad van Nijwa Groep.”

De Volvo FMX heeft de beschikking over Volvo I-Shift en Volvo Engine Brake Plus. Er is gekozen voor extra comfort in de vorm van een Driver De Luxe-pakket. “De truck heeft een achterover kipper-opbouw van Hyva, die bovendien slibdicht is gemaakt, waardoor we ook in staat zijn om vloeibare stoffen te vervoeren. Klanten kunnen ons dus ook inschakelen voor saneringsklussen.”

2 Comments

  1. Barry van de Grift 18 maart 2014 Reply
  2. Barry van de Grift 18 maart 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *