Truck Exposure: een nieuw truckevenement op Circuit Zandvoort

Wat krijg je als je truckraces, een vakbeurs en een truckersfestival met elkaar combineert? Truck Exposure! Bij de pinksterraces op circuit Zandvoort wordt dit evenement voor de eerst keer georganiseerd. Als je kijkt naar soortgelijke evenementen in het buitenland, met ruim over de 100.000 bezoekers, blijkt dat dit concept de potentie heeft uit te groeien tot HET truck-event van Nederland.

Iveco Stralis


Op zeven en negen juni zijn de pinksterraces op circuit Zandvoort, waarbij de bekende toerwagen klassen dit jaar aangevuld worden door de racetrucks van The Truckrace Battle. Op zondag 8 juni is het circuit exclusief voor de trucks. Je kunt dan zelf over het circuit rijden met de nieuwste Euro 6 trucks, om deze eens goed met elkaar te vergelijken. Bovendien is er de kans dat je mee kunt rijden in een racetruck om op volle snelheid over het circuit te razen.

Alle drie de dagen is er een vakbeurs op het grote paddock, met stands van diverse fabrikanten, een truckersmarkt, goede catering, een VIP tent, vertier voor de kinderen, muziek, showtrucks en al het andere wat je op een dergelijk evenement verwacht. Van de VIP tent naar het circuit lopen te ver? Geen probleem, de Tuk Tuk brengt je wel.

Een passe-partout voor alle dagen kost 20 euro. Voor wie enkel de zondag wil komen kost een kaartje slechts 7,50 aan de poort of 5 euro in de voorverkoop. Parkeren kost 10 euro, bij grote drukte worden pendelbussen ingezet.

One Response

  1. ivar prins 25 maart 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *