De Ruiter B.V. kiest voor dikke MAN TGS bouwtruck


MAN TGS 2nd gen

MAN-bouwvoertuigen blinken uit door hun betrouwbaarheid en de solide bouw. Het zijn ideale vrachtauto’s voor transport onder veeleisende omstandigheden. Mede om deze kwaliteiten vertrouwt sloop- en saneringsbedrijf De Ruiter B.V. uit Boven-Leeuwen al sinds 1986 op MAN’s. Onlangs is een nieuwe MAN TGS 41.480 8×4 aangeschaft, een van de eerste exemplaren in ons land die voldoen aan de emissie-eis Euro 6. Het voertuig is afgeleverd door dealer ROSIERVANDENBOSCH bedrijfswagens B.V.

MAN TGS 2nd gen

We willen een CO2-footprint opstellen,” zegt de heer De Ruiter, directeur-eigenaar van De Ruiter, “om aan te tonen dat we in een milieuverantwoorde bedrijfsvoering investeren. We verwachten dat opdrachtgevers er in de toekomst vaker om vragen. Daar willen we klaar voor zijn. In die visie past ook de keuze voor een MAN-bouwtruck die voldoet aan Euro 6.”

MAN TGS 2nd gen

De nieuwe MAN TGS is voorzien van een Hiab haakarminstallatie, waarmee containers makkelijk bij sloopprojecten zijn te plaatsen en ook weer op te pikken. De vrachtauto hoeft dan niet te blijven staan tot de laadbak is gevuld, maar kan direct naar een andere plek rijden om een volle container op te halen. De truck is ook in te zetten bij grondwerkzaamheden en bodemsaneringen. Alle voorzieningen daarvoor zijn aanwezig, zoals de speciale overdruk-unit op het dak van de cabine. Die filtert de aangevoerde lucht en zorgt voor een hogere luchtdruk in de cabine dan erbuiten, om schadelijke stoffen buiten te houden.

MAN TGS 2nd gen

De Ruiter: “MAN-bouwtrucks zijn degelijk en betrouwbaar, maar ook mooi. Het zijn trucks met uitstraling. We hebben hem ook fraai laten aankleden, met onder meer extra lampen. Ook de kosten spelen een rol. Daarbij weten we uit ervaring dat de onderhouds- en reparatiekosten gunstig uitpakken bij MAN.”

MAN TGS 2nd gen

De Ruiter B.V. is gespecialiseerd in het slopen van gebouwen, de afvoer van sloopmateriaal en in asbest- en bodemsanering. Het bedrijf, dat tien medewerkers telt, heeft in Boven-Leeuwen tevens een milieustraat, waar bedrijven en particulieren sloop- en bouwafval kunnen inleveren. Verder beschikt De Ruiter B.V. over een eigen puinrecyclinginstallatie en worden zand en grind geleverd. Op internet presenteert het bedrijf zich via een site met een toepasselijke naam: slopen.com.

MAN TGS 2nd gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *