Evers & Posthouwer B.V. kiest voor de betrouwbaarheid van Scania V8 Euro 6

Veevervoerder Evers en Posthouwer B.V. is gespecialiseerd in het nationaal en internationaal vervoer van biggen en varkens. Dit werk wordt gedaan met een zeer fraai uitgevoerd wagenpark. Onlangs zijn er twee nieuwe Scania Euro 6 bakwagencombi’s aan toegevoegd, beiden voorzien van de 520 pk sterke V8 Euro 6 motor.

Scania R520
Foto van een Scania R520.

Aangezien er levende dieren worden vervoerd is de van oudsher bewezen betrouwbaarheid van de Scania achtcilinder motor van doorslaggevend belang voor Evers & Posthouwer. De 520 pk Euro 6 motor levert een hoog koppel over een breed toerenbereik en noteert bovendien een gunstig brandstofverbruik. De voertuigen in het wagenpark van Evers en Posthouwer zijn uitgevoerd met veel oog voor detail. De Scania Topline cabines zijn gespoten in een strakke kleurstelling en de lampenbeugels, verstralers en chromen details maken de voertuigen helemaal af.

Evers & Posthouwer BV is een bedrijf dat zich bezig houdt met de export van vee. Het doel is om het vee naar de juiste plaats te brengen en het welzijn van het vee staat daarbij voorop. Het materiaal is volgens de laatste eisen gekeurd, voldoet aan de strengste milieu-eisen en is van alle gemakken voorzien. Zo beschikken de laadbakken over verwarming en is de drinkinstallatie tegen alle temperaturen bestand. Dus ook met -20 graden kan het vee nog steeds drinken tijdens de reis. Ook zijn er ventilatoren aanwezig om het comfort te verhogen. Evers & Posthouwer is gespecialiseerd in het vervoer van biggen en varkens en voor retourvrachten zijn de vrachtauto’s ook uitgevoerd om koeien en kalveren te vervoeren.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *