DAF 2300 bulkwagen ~ Massier

Zo nu en dan kom je onverwacht een pareltje tegen.. Zo liep ik vandaag bij Rondaan tegen deze prachtige DAF 2300 voor bulkvervoer aan. Een mooi klassiek model, met een mooie ouderwetse opbouw. Eigenaar is Massier, een handelaar in kunstmest en voedsel voor dieren uit Dalfsen. De opbouw stamt van Knapen. Over een jaar of 5 ben je volgens mij de ster van de oldtimershow als je hier mee aan komt.
DAF 2300DAF 2300DAF 2300DAF 2300
Update maart 2020: Twahier Rostamkhan kwam de truck in Suriname tegen! Daarmee is dit een Levens van-blog geworden. Twahier: “Onderweg naar het rijst district van Suriname, rij ik door het district Coronie. Daar maakte ik foto’s van een prachtige DAF 2300. Bij het op Google opzoeken, zag ik dat u ook foto’s van de Truck had gemaakt.”

One Response

  1. Tom Megens 8 april 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *