Nieuwe motor voor Rainbow Warrior


Scania eigenbouw

Vanochtend bracht ik al het bericht dat de Rainbow Warrior een nieuw voorraam heeft gekregen. Met dat nieuwsbericht is aangetoond dat je ook als je als kleiner bedrijf een racetruck sponsort, je veel aandacht kunt genereren, het bericht is behoorlijk vaak bekeken. Iets om over na te denken voor mijn zakelijke lezers!

Scania eigenbouw

Het echte nieuws is toch een stukje spectaculairder dan een nieuw raampje. Het grootste nieuws is de nieuwe motor, een 13 liter xpi blok van Scania. Afgelopen winter is het team druk bezig geweest om de vertrouwde Scania-techniek om te tornen naar een racemotor die aan de wensen voldoet. Nu is het komend weekend afwachten of dat wat het team bedacht heeft ook gaat werken op de baan. Zo’n motor bouwen doen de mannen van Rainbow Warrior Truckracing geheel in eigen beheer, in tegenstelling tot de meeste andere teams die een complete aandrijflijn kopen.

Scania Sjomp

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *