Veel veranderingen bij het TonTrans Dakar team

De afgelopen twee jaar huurde Ton van Genugten met zijn TonTrans Dakar team samen met het Dutch Desert Wings team een truck bij schoonesdakar.nl. In dit tweejarenplan was hij in 2013 mee als monteur en afgelopen jaar als coureur. De mannen van het Dutch Desert Wings team gaan verder in een Jeep, rijden Dakar 2015 niet mee maar concentreren zich eerst op Baja rally’s. De door Schoones geprepareerde DAF CF is verkocht aan Vick Versteijnen van Toptrucks.

DAF CF serie

Ton van Genugten zal komend jaar met een eigen truck en servicetruck deelnemen, hij bundelt de komende Dakar de krachten met Fried van de Laar in het bivak. De rallytruck is de truck waar Peter van den Bosch in het verleden mee deel heeft genomen. De servicetruck (foto door Jenny Kroeze-Dik) is een oude promotietruck van DAF zelf. De beide trucks staan nu nog in de oude kleuren, maar worden later dit jaar uiteraard nog overgespoten in Ton zijn eigen kleuren. Als voorbereiding op de rally zal Van Genugten de Baja 300 rijden. De navigator, monteur en het serviceteam zijn nog niet bekend, dat lezen jullie ter zijner tijd uiteraard het eerst hier.DAF CF serie


DAF CF serie


DAF CF serie


DAF Sjomp

En omdat een Dakarblog actiefoto’s nodig heeft nog een foto van Ton achter het stuur van de vorige truck.

DAF CF serie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *