Verwarring over truckrun Horst

Sinds vanochtend zwerft er een bericht over internet wat zijn eigen leven is gaan leiden. Omroep Reindonk bericht dat er bij de truckrun Horst bekeurd gaat worden aan chauffeurs die om 8 uur ’s ochtends, bij het opstellen, al aan hun toeter hangen. Het toeteren tijdens de rit met gehandicapten zelf word gewoon gedoogd, maar daar is de gemiddelde internetter helaas al gestopt met lezen, de politie-agenten worden al weer uitgescholden. Dat terwijl de agenten niet degene zijn die de regels bedenken, of zelfs bepalen op welke regels specifiek gecontroleerd moet worden. De gemiddelde agent zou het liefst zelf meerijden in die truckrun, met blauwe lampen en sirenes aan, en een dolgelukkige ‘gehandicapte’ (rotterm vind ik dat) op de bijrijdersstoel.

Scania Sjomp

Dus, niet boos zijn op de politie en pas beginnen met toeteren als dat blije ei op je bijrijdersstoel zit, zo moeilijk en vervelend is dat toch niet?

One Response

  1. Tom Megens 16 april 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *