Met een Scania V8 naar de markt


Scania R520

Als er een verkiezing zou zijn voor de mooiste vrachtauto op de markt, dan zou Theo Peters zonder twijfel hoge ogen gooien. Theo Peters, Groente en Fruit uit Oosterbeek, heeft via de Scania vestiging in Arnhem een nieuwe Scania R 520 V8 Euro 6 drie-asser afgeleverd gekregen. Een plaatje van een auto die wordt ingezet voor het vervoer van groente en fruit vanaf de veiling en groothandel naar diverse markten in Nederland. Een grote uitschuifbare aanhanger achter de Scania fungeert als marktkraam.

Scania R520

Na 10 jaar met een DAF gereden te hebben was het tijd voor een nieuw voertuig. Er was al goede ervaring met Scania in het verleden en het dagelijkse harde werken mocht beloond worden met een mooie nieuwe truck. De stoere uitstraling, de betrouwbare achtcilinder motor in combinatie met de strengste milieunorm en de fijne service van de werkplaats in Arnhem deden Peters opnieuw voor Scania kiezen. De opbouw en het spuitwerk is door Carrosseriefarbiek Willemsen B.V. uit Tiel verzorgd. Het betreft een geïsoleerde bak, inclusief koeling met een Dautel laadklep. Er is onder andere gekozen voor de Scania Highline cabine, leren stoelen en stuur en Orlaco camera met voor en achterzicht.

Scania R520


Scania R520


Scania R520


Scania R520


Scania R520

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *