Nieuwe kleuren en nieuwe Volvo FH voor Monsma

Een opvallende nieuwe truck op de Nederlandse wegen is deze Volvo FH van Monsma uit Vrouwenparochie. Deze staat in de nieuwe kleuren van dit bedrijf. Het is even wennen, maar ziet er in mijn ogen goed uit. Alles beter dan witte schimmel in ieder geval. Chauffeur is Renze Monsma, één van de drie broers die de eigenaar van het transportbedrijf zijn. Renze is de enige die zelf nog rijdt. Zijn broer Hilbrand heeft de werkplaats en truckhandel onder zijn hoede, terwijl Sietse Monsma ‘op kantoor zit’.


Volvo FH 4th gen


Renze was nog niet toe aan een nieuwe truck, maar was zo gecharmeerd van het design van deze vierde generatie Volvo FH dat hij er per sé een wilde. Normaal hangt er een walking floor trailer achter, met twee elektronisch gestuurde assen, wat goed van pas komt met het werk van Monsma, waarmee ze vaak op krappe boeren-erfjes komen.


Volvo FH 4th gen


Volvo FH 4th gen


Volvo FH 4th gen


Volvo FH 4th gen


Volvo FH 4th gen

Voor de niet-Friezen: “De kleine man, voor het grote werk”.

One Response

  1. Rick_Blaine 27 april 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *