Drie Volvo’s FH 460 4×2 voor Transport Keijzer Warmond

Transport Keijzer uit Warmond heeft recent drie Volvo’s FH 460 4×2 in het wagenpark in gebruik genomen. De trucks zijn identiek uitgevoerd om een zo groot mogelijke multifunctionaliteit te kunnen garanderen. De aflevering is gedaan door Volvo Group Truck Center Rijnsburg.

Volvo FH 4th gen


De eerste van de drie nieuwe Volvo’s is in november 2013 geleverd en heeft inmiddels de nodige kilometers afgelegd. Jorg van Haastregt, directeur/eigenaar: “De ervaringen zijn enorm positief, mijn mensen willen niet meer terug, ze zijn vooral lovend over het enorm goede zicht dat ze hebben vanuit de cabine. We hebben bewust gekozen voor een Globetrotter-cabine, want deze is inwendig groter dan de vorige xl cabine. Veiligheid staat bij ons hoog aangeschreven. Je ziet dat ook terug in diverse andere opties. Zo beschikken de nieuwe trucks over Volvo Engine Brake Plus, Forward Collision Warning en extra RVS-kisten aan het chassis. De trucks worden bovendien elke drie maanden gezamenlijk gemonitord door Volvo Group Truck Center en TKW.”

Volvo FH 4th gen

Ook aan het comfort van de chauffeur is gedacht, want in alle Volvo’s is het Audio Advanced Power Pakket geïnstalleerd, een koelkast en I-ParkCool, het airconditioningpakket van Volvo. ”Met de zachte winter die we achter de rug hebben is dat door onze mensen nu al als een geweldige luxe ervaren.” Voor de nieuwe trucks maakt TKW ook gebruik van Fuel Advice, de Volvo service, waarbij met inzet van een persoonlijke coach een blijvende brandstofbesparing van 5% wordt gerealiseerd.

Volvo FH 4th gen

Transport Keijzer uit Warmond is sinds 1938 actief in de markt. Jorg van Haastregt: “Wij zijn een allround transportbedrijf en van veel markten thuis. We transporteren bij voorbeeld bouwmaterialen, luchtkanalen, tuinhout, geconditioneerde goederen, ADR-transporten, maar ook postduiven en exceptioneel vervoer is ons niet vreemd. We hebben ook drie wagens met een autolaadkraan erop en vier trailers voorzien van meeneemheftrucks. De drie aangeschafte trucks hebben een identieke configuratie, ze zijn zo compleet mogelijk uitgevoerd, zo bezitten deze ook een PTO en compressor, omdat we alle mogelijke vragen van klanten willen en kunnen beantwoorden.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *