Nieuwe trucks afgeleverd door Antoine

Garage Antoine kennen we van de ATK verkooptrucks, maar het bedrijf is ook Renault dealer in Geraardsbergen (België). De laatste tijd zijn er weer een paar leuke trucks verkocht, hierbij een aantal voorbeelden:


Renault T-serie

Danny Van Liederkerke kocht zijn eerste Renault Trucks T 520 High Sleeper Cab. Naast het design, was het brandstofverbruik, alsook de service van Antoine, doorslaggevend bij de aankoop. De vloot, met hoofdzakelijk Renault Magnum, zal stelselmatig vervangen worden door de nieuwe Renault T Range.Renault Midlum 2nd gen

Meubelen Merlin uit Lessen kocht een nieuwe Renault Midlum aan voor het leveren en plaatsen van meubels en keukens. Het voertuig is uitgerust met een speciale laadbrug die als meubellift kan gebruikt worden.


Renault Midlum 2nd gen

Stad Aalst nam een nieuwe Faun veegmachine in gebruik. Dit voertuig werd samen met Renault Trucks en de firma De Kegel verkocht, en werd af fabriek voorzien van specifiek aangepast chassis voor veegvrachtwagens.


Renault Midlum 2nd gen

Prieels Rita nam een nieuwe Renault Midlum in gebruik voor het vervoeren van haar mobiele winkel. Zij is gespecialiseerd in de verkoop van kousen en beenmode.


Renault Premium 2nd gen

De firma BR Transport uit Ittre (Tubize) heeft een nieuwe Renault Premium autotransporter aangekocht. Het voertuig met Kässbohrer opbouw zal worden ingezet voor het internationaal transport van personenwagens.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *