Mercedes-Benz Arocs voor C. van den Adel

De Mercedes-Benz Arocs heeft inmiddels Fryslân ook bereikt. Onlangs is er een 4142 met Jansen Hydrauliek opbouw door Wensink Leeuwarden afgeleverd aan C. van den Adel uit Burgum. De foto’s zijn gemaakt door Wensink-monteur Martijn Mozes, hartelijk dank aan Bouke Sieperda voor het opsturen.

Mercedes-Benz Arocs

Sinds de start is C. van den Adel Bergum bv snel gegroeid. In 1955 begonnen als loonbedrijf in de agrarische sector is het nu een florerend grondverzetbedrijf, wegenbouwbedrijf en aannemersbedrijf. In 1998 verhuisde het bedrijf naar het bedrijventerrein aan de Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg in Burgum.

Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs


Mercedes-Benz Arocs


Mercedes-Benz Arocs


Mercedes-Benz Arocs


Mercedes-Benz Arocs

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *