30urguignon

Nee, er liep niet een kat over het toetsenbord bij het typen van de titel, vandaag was ik bij het feestje ter ere van 30 jaar Bourguignon. Dit is een autobedrijf in Leeuwarden, met dealerschappen van de VW groep. Dit zijn naast Volkswagen natuurlijk VW Bedrijfswagens, Audi, Skoda en Seat. Buurbedrijven Autolok en CARe autoschade horen ook bij de groep, maar die waren niet direct bij de open dag betrokken, want het was tegelijkertijd ook de opening van de showrooms. Op verzoek van VAG staan de merken niet meer bij elkaar in één showroom, maar heeft elk merk nu een eigen plek, gericht op de eigen doelgroep. Er waren rondleidingen door het nieuwe pand, je kon een hapje en een drankje krijgen, een proefrit maken, waarbij de RS en offroad-modellen favoriet waren, en op een springkussen springen. Bij vertrek was er voor iedereen een klein presentje.2 Comments

  1. Tom Megens 10 mei 2014 Reply
  2. Alex Miedema 10 mei 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *