Nieuwe DAF XF en huisstijl voor Legro in Helmond

Sjef Swinkels, Algemeen Directeur van Legro, heeft onlangs de sleutels ontvangen van de nieuwe DAF XF Euro 6 trekker uit handen van René Geurts, verkoper bij Loven Truck Helmond. De optimale betrouwbaarheid en het hoogste chauffeurs-comfort zijn bij Legro de uitgangspunten geweest
voor deze aanschaf.
DAF XF Euro 6

De DAF XF 460 FTG Space Cab 6×2 trekker met gestuurde voorloopas is uitgevoerd met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor en een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. Met Day Time Running Lights, gegalvaniseerde stalen bumper, koplampen uitgevoerd in onbreekbaar Lexan, verstelbare dakspoiler en de nieuwe aerodynamische hoekspoilers en fenders, die bijdragen aan een verdere verlaging van het brandstofverbruik, is de DAF XF de maatstaf voor maximale efficiency. De werk- en leefruimte is ongeëvenaard en biedt de chauffeur alle comfort: een royale koelkast, ruim 675 liter opbergruimte, luchtgeveerde chauffeursstoel, airconditioning en de DAF Driver Performance Assistant (DPA) die de chauffeur ondersteunt met ritgegevens. De schuifvloertrailer is geleverd door Knapen Trailers in Deurne. De nieuwe DAF is aangeschaft door Legro Transport en wordt met name ingezet voor het transport van substraten naar Engeland.

Het nieuwe ontwerp van de cabines van Legro zorgt op de weg voor een opvallende en stoere uitstraling.
De wereldwijd opererende onderneming Legro neemt een belangrijke plaats in als het om potgronden, substraten en dekaarde gaat.

“De passie voor de grondstoffen en het voortdurende streven om het maximale voor onze klanten te bereiken, zijn de drijfveren om iedere dag weer voorop te willen lopen in de wereld van potgronden, substraten en dekaarde”, zegt Sjef Swinkels. Met 135 gemotiveerde medewerkers zorgt Legro dagelijks wereldwijd voor de levering aan haar klanten.

De Legro groep bestaat uit:
Legro Potgrond produceert en verkoopt potgronden en substraten voor de professionele- en consumentenmarkt met productielocaties in Helmond en Asten.
Topterra Holland produceert dekaarde voor de champignonteelt, met productielocaties in Wanssum en Worpswede (Duitsland).
Legro Australia met een verkoopkantoor voor dekaarde en substraten in Melbourne.
Legro Transport gevestigd in Helmond verzorgt het onderhoud aan het wagenpark en het transport van grondstoffen en eindproducten.
Kalloveen veenterminal in België. Samen met Kalloveen heeft Legro 3000 ha veenvelden in Letland en Estland.

Dat de grondstoffen en eindproducten moeten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen is vanzelfsprekend. Ze worden onder RHP Horticulture, RHP Consumer en RAG certificaat geproduceerd en vervolgens geleverd in bulk, big bags of big bales aan de professionele telers, of in kleinverpakking aan de consument.

Sjef Swinkels is zeer tevreden over de samenwerking. Er wordt een geweldige service geboden en er is een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Het onderhoud aan de vrachtwagens wordt in de eigen werkplaats van Legro Transport in Helmond verricht.

Voor wie het niet meteen helder heeft, dit waren de oude kleuren van Legro:
Scania R420

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *