Britse truckracers komen naar Nederland

De geruchten zongen al langer rond, maar een paar minuten geleden is het dan toch eindelijk officieel bevestigd: er komen ook Britse trucks meedoen bij The Truckrace Battle. Graham Powell en David Smith (vorig jaar kampioen 2e divisie in de Britse truckracecompetitie) hebben toegezegd de Noordzee over te steken bij de races dit jaar. Ze hebben afgelopen winter elk een nieuwe Renault truck gekregen, de competitie heeft er met hen dus twee nieuwe podiumkandidaten bij! De eerste keer dat de Britten ‘op het continent’ in actie komen zal over anderhalve week bij de pinksterraces op het circuit van Zandvoort zijn.

Renault Premium 2nd gen


Foto’s via de facebookpagina’s van David Smith en Diesel Heads Media

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *