Handelshuis Schuttert kiest voor Volvo-kwaliteit

Handelshuis Schuttert uit Ommen heeft gisteren vier Volvo FH-trekkers en twee Volvo FH-bakwagens aangeschaft. De trucks worden ingezet voor het transport van biggen en varkens. Vooral de kwaliteit van de voertuigen en de serviceorganisatie waren voor Schuttert doorslaggevend in de keuze voor Volvo Trucks. De trucks worden geleverd door Nijwa Groep.

Volvo FH 4th gen

Jan Schuttert, eigenaar van Handelshuis Schuttert is blij met zijn nieuwe trucks: “Onze chauffeurs zijn enorm enthousiast. Zij hebben uitdrukkelijk hun wens voor Volvo Trucks uitgesproken. Dit enthousiasme wordt alleen maar groter nu ze daadwerkelijk met de voertuigen kunnen gaan rijden. De trucks zijn comfortabel en zien er prachtig uit. We zijn er allemaal zeer trots op.”

De kwaliteit van de trucks en de kwaliteit van de Volvo Trucks-serviceorganisatie waren voor Schuttert de belangrijkste redenen om voor de Volvo FH te kiezen. “Wij hebben al langer contact met Volvo Trucks-dealer Nijwa Groep. Deze contacten verlopen erg prettig. We worden altijd snel en effectief geholpen en er wordt volledig aan onze wensen voldaan. De servicekwaliteit is voor ons uitermate belangrijk bij de aanschaf van nieuwe trucks. Nijwa Groep laat ons daarin absoluut nooit in de steek.”

Handelshuis Schuttert verhandelt biggen en varkens volgens een moderne, geautomatiseerde bedrijfsvoering waarin snelheid, accuratesse en betrouwbaarheid centraal staan. Het bedrijf biedt een gevarieerd dienstenpakket met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De aanpak van Schuttert kan worden omschreven als persoonlijk en integer met een sterke nadruk op het welzijn van mens en dier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *