De oogst van 2 juni 2014


Scania G420
De Scania G420 van Arjan Anema had ik een tijdje terug ook al op de foto, toen zag hij er nog zo uit:

Scania G420


Land Rover Defender
Een Land Rover Defender van Gemeente Leeuwarden. Dan heb je het als ambtenaar toch mooi getroffen als je hier mee op pad mag!


Scania 94

Scania 94
De Scania 94 met Hiab kraan van Baard heeft stiekem best een lekker kontje.


Mercedes-Benz Actros MP3
Tussen Berlikum en Beetgum, het Westland van het noorden, wordt weer eens een nieuwe kas gebouwd, deze Mercedes-Benz Actros MP3 met Nooteboom oplegger hielp daarbij.


Ik kreeg op mijn donder dat ik bij Rinsma wel telkens Scania’s op de foto zet, maar zelden Alfa Romeo‘s. Hopelijk kan ik het zo een beetje goed maken?


RAF aanhangwagen

RAF aanhangwagen
Bij Rondaan heb ik vandaag een complete rondleiding gekregen, erg interessant, waarvoor nogmaals dank! Over één van de voertuigen die daar stond volgt morgen nog een eigen blog, maar er stond vanzelfsprekend meer. Onder andere deze RAF tank-aanhangwagen. Deze is bestemd voor Jopen Bier. Jopen heeft een brouwerij in een historische kerk in het centrum van Haarlem, maar daar is geen plek voor het hele proces. Na vergisting en lagering gaat het bier met deze aanhangwagen richting Industrieterrein de Waarderpolder, waar het wordt gecentrifugeerd en op vat of op fles wordt afgevuld.


Scania R620
Scania R620 ~ Sijtsma.


Scania R500
Scania R500 ~ Bok.


Scania 113 Streamline
Helemaal gerestaureerd, maar nog gewoon aan het werk, de Scania 113 Streamline van De Vries Hallum.


DAF CF85
Van der Werff komt met een DAF CF85 spulletjes halen bij Homburg.


Scania L110
We sluiten af met een klein deel van het geniale wagenpark van Kees Postma. Ook deze wagens zijn niet (alleen) voor de sier, er word ook hard mee gewerkt.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *