De Pinksterraces staan voor de deur


Scania eigenbouw

Het komende pinksterweekeinde zal wederom in het teken staan van de Pinksterraces. Dit jaar zullen ze leuker zijn dan ooit, de mannen van The Truckrace Battle staan aan de start voor hun eerste race van het jaar. Naast 6 Nederlanders zijn er ook twee Duitse en twee Britse deelnemers. Dat lijkt een klein startveld, maar alle trucks en coureurs zijn in staat om voor een podiumpositie te strijden, wat bijzonder spannende races oplevert. Buiten de races om is iedereen welkom in het rennerskwartier, bijvoorbeeld voor een praatje met de coureurs, een blik op de techniek of om met zo’n racend monster op de foto de gaan.

Scania eigenbouw

Op vrijdagmiddag zijn de eerste kwalificaties voor de truckracers. In tegenstelling tot bij veel andere klassen zijn hier ook al punten te halen, in ieder geval al één voor elk gereden rondje. Het publiek is hierbij de grote winnaar, in plaats van naar een leeg circuit te kijken zullen de trucks juist zoveel mogelijk op de baan zijn. Zaterdagmiddag is de eerste race, waarna de teams de hele zondag hebben om bij te komen, maar vooral om zich voor te bereiden op maandag: dan zijn er maar liefst twee races.

Scania eigenbouw

Naast truckraces kun je ook genieten van diverse andere raceklasses, zoals de BMW Challenge, Ferrari Trophy, Formido Suzuki Swift cup, Mazda MaX-5, Lotus cup, Kia Lotos race en de Porsche GT3 cup.

Volvo FM12 1st gen

Meer informatie kun je vinden op http://www.thetruckracebattle.nl/

Scania T112

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *