Scania R620 ~ Van Triest

Zojuist kreeg ik van Willem Hofman een privé bericht. “Wat maken die vliegtuigen een kabaal joh!”. Nu hoorde ik diezelfde vliegtuigen, dus Willem kon nooit ver weg zijn. Na even verder praten bleek dat hij bij het bedrijf stond waar ik in de oertijd nog stage heb gelopen, de ZOS in Stiens. Kleine moeite om even langs te gaan, mijn oud collega’s weer even te zien en meteen Willem zijn truck even op de foto te zetten. Die truck is een Scania R620 met Bulthuis oplegger van Van Triest. De laatste aardappels gaan nu de loods uit om tot veevoer verwerkt te worden.Scania R620Scania R620Scania R620Scania R620Scania R620Scania R620

Meer foto’s van Van Triest kun je via deze directe link op truckfan.nl vinden.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *