Pinksterraces 2014: de opbouw

Vandaag (of nou ja, ik schrijf het net na middernacht dus eigenlijk gisteren) waren we druk bezig op circuit Zandvoort met het opbouwen en voorbereiden van de pinksterraces. Morgenvroeg zijn we er weer, voor de technische keuring, briefing en kwalificaties, dus ik houd het bij een kort verslag.


Wachten voor de poort


Sneak preview!


Johan van der Zand doet samen met Lenz de berging van de trucks dit weekend. Ik hoop van harte dat deze mannen en heel rustig weekend hebben.


Ook de andere klassen hebben mooi transportmaterieel.


Hij mag dan Barbièsque zijn, ik vind de Jimny leuk.


Hij is fijn!


Voor wie het eindresultaat wil zien als ie morgen ‘af’ is… Naar Zandvoort komen! (of de blog blijven volgen) . Nu missen er nog wat onderdelen.


Youri Verswijveren, nummer 18.


Personenwagens kunnen best leuk zijn. Neem bijvoorbeeld de Renault Espace. FLink wat ruimte, goede trekauto, apart design.


Leuk, maar je haalt er geen racetruck mee uit de grindbak.


Het Dutch Donkey / FSB team doet niet alleen aan truckracen, maar oefenen tussendoor ook alvast voor het open NK vliegeren.


Het is soms net tennis. Was het nu wel of niet binnen de lijnen?


Vorig jaar kreeg ik als kadootje dat mijn naam op de voorkant van Marco Donk zijn truck stond. Nu kreeg ik als kadootje… de voorkant van Marco Donk zijn oude truck. 😀 Staat vast mooi aan de muur!


De buren rijden met een BMW E36. Hieronder alle positieve punten van dat model auto:

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *