Tussenstand The Truckrace Battle

Met de kwalificaties op vrijdag en de race op zaterdag hebben de truckracecoureurs twee kansen gehad punten te scoren bij de pinksterraces. Dat heeft de volgende tussenstand opgeleverd:

Morgen zijn er nog twee races. Race twee, de eerste race op maandag, start om tien over elf. Bij deze race kun je dubbele punten halen, dus moeten de coureurs extra hun best doen. Bij race drie, die om kwart over vijf van start zal gaan, is de startgrid gelijk aan de finish van race twee… Maar dan andersom! Dus de winnaar van race twee start achteraan, terwijl de langzaamste van pole vertrekt. Dat belooft dus een zeer spectaculaire start te worden, met volop inhaalacties. Treintje rijden? Dat kennen we niet bij het truckracen!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *