Joh. v/d Zand bij de Pinksterraces van 2014

De bergingswagen van Werner Lenz werd afgelopen weekend bij de Pinksterraces aangevuld met een aantal trucks van Joh. v/d Zand. Niet alleen omdat ze zo mooi zijn, maar ze werden ook daadwerkelijk ingezet. Gelukkig vooral preventief, maar maar er moest twee keer een truck afgesleept worden. Bij de kwalificaties blies Werner Lenz zijn turbo op, waardoor hij bij zijn collega’s in de takels kwam, aan het eind van de laatste race sprong de brandstofleiding van Wim Groteboer. Zo blijkt maar weer, truckracen is zelfs interessant als je niet van autosport houd. 😉


Veel meer foto’s van Joh. v/d Zand kun je vinden op truckfan.nl, dit is een directe link naar het bedrijfsprofiel aldaar.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *