OTMV Oldtimer Trekker Elfstedentocht 2014

Gisteren en vandaag is(/was) de Elfstedentocht voor oude tractoren. Start, finish en overnachting is in Engelum. Gisteravond heb ik daar gekeken, want het transportmaterieel is voor mij persoonlijk het leukst, maar daarna wel hier en daar langs de route gaan staan natuurlijk voor de nodige tractorfoto’s. Reed je mee, heb je mij zien staan, maar staat je foto er niet tussen? Omschrijf je tractor dan zo duidelijk mogelijk in een reactie op deze blog, als de foto niet mislukt is krijg je hem dan in je mailbox, gratis en voor niks. In de loop van de komende weken zullen ze ongetwijfeld ook op tractorfan.nl komen druppelen overigens. Behalve de Unimogs (en het gekentekende transport/overnachtings-materieel), die komen op truckfan. ­čśë Om te maskeren dat ik veel te weinig verstand van tractor-typenummers heb zal ik dit keer geen overbodig commentaar geven.
De eerste!

NET ZO INTERESSANT

2 Comments

  1. Nico van Wijk 17 juni 2014 Reply
    • admin 17 juni 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *