OTMV Oldtimer Trekker Elfstedentocht 2014

Twaalf en dertien juni 2014 was de Elfstedentocht voor oude tractoren. Start, finish en overnachting is in Engelum. De twaalde heb ik daar ’s avonds gekeken, want het transportmaterieel is voor mij persoonlijk het leukst, maar daarna wel hier en daar langs de route gaan staan natuurlijk voor de nodige tractorfoto’s. Deze foto’s en meer staan ook op tractorfan.nl. Behalve de Unimogs (en het gekentekende transport/overnachtings-materieel), die komen op truckfan. 😉 Om te maskeren dat ik veel te weinig verstand van tractor-typenummers heb zal ik dit keer geen overbodig commentaar geven.

2 Comments

  1. Nico van Wijk 17 juni 2014 Reply
    • admin 17 juni 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *