Konvooi en festival CVF 30 jaar

Vandaag werd in en om de ScanTriHal, het clubhuis van Chauffeursvereniging Fryslân, een evenement georganiseerd ter ere van het 30-jarig bestaan van deze vereniging. Oprichter Klaas Hoekstra geeft daarnaast vandaag ook zijn voorzittershamer door aan zijn opvolger. De opkomst van het konvooi was met 33 trucks helaas bedroevend laag, zeker als je het vergelijk met de feesten in 1989 en 1999, maar daardoor was er juist wel weer meer tijd voor gezelligheid met de mensen die er wel waren, in plaats van dat je de hele tijd van de een naar de ander loopt. Al met al voor mij persoonlijk zeker een geslaagde dag!


Dit was uiteraard maar een klein deel van de foto’s, de hele serie staat op truckfan.nl.

3 Comments

  1. henk de groot 14 juni 2014 Reply
  2. Oeds Zoer 14 juni 2014 Reply
  3. agnes 15 juni 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *