Renault T voor Zonneveld

Voor distributiewerk in Nederland heeft Zonneveld Transport uit Beverwijk onlangs een Renault T-serie met city oplegger aangeschaft. Met name de jarenlange relatie met Renault Trucks en de ervaringen met de Renault Premium waren voor Zonneveld reden voor de Renault Trucks T te kiezen. De truck werd geleverd door Van der Linden van Sprankhuizen Bedrijfswagens B.V.
Renault T-serie

De Renault Trucks T 4×2 heeft 380 pk en is voorzien van een 11-liter motor met geautomatiseerde optidriver versnellingsbak. Het chassis en de cabine van de nieuwe T zijn versterkt om maximale betrouwbaarheid en duurzaamheid te garanderen. Zo zijn er nog robuustere componenten toegepast en zijn de systemen uitvoerig getest.

Hans Zonneveld, directeur van Zonneveld Transport, is tevreden over zijn nieuwe aanwinst: “Wij bieden 24 uurs leveringsgarantie door heel Nederland en 48 uurs leveringsgarantie in de Benelux. Dit betekent dat onze voertuigen betrouwbaar moeten zijn. Om leveringen na te komen, is ook een goed servicenetwerk belangrijk. Renault Trucks heeft dit. Bovendien is ook de relatie met de dealer goed en dat vinden we belangrijk.”

Hij vervolgt: “Wij waren al te spreken over de Renault Premium, maar merken toch dat de nieuwe Renault Trucks T nog makkelijker te besturen is en bovendien stabieler en stiller dan het vorige model. De truck is optimaal afgestemd voor het werk wat wij er mee doen. Ook het brandstofverbruik is gunstig. Dat drukt de kosten en komt de bedrijfsexploitatie ten goede.”

Het wagenpark van Zonneveld Logistiek bestaat uit 17 wagens waarvan 4 trekker opleggers en 13 bakwagens. Het bedrijf rijdt door heel de Benelux.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *