Het leven na de dood van een Scania torpedo


In een ver ver ver verleden had ik een vriendin in regio Den Haag, en een heel gaar eerste digicammetje. Met dat gare apparaat heb ik in Scheveningen bij een garnalenboer een foto gemaakt van hun Scania T114L340.

Een paar jaar later kwam ik de truck weer tegen, nu met een behoorlijk andere functie… Het is tegenwoordig een lijkwagen!

Zo kunnen chauffeurs en truckliefhebbers op hun eigen manier naar de laatste rustplaats gebracht worden. Wie zijn laatste rit liever met de eigen truck maakt, dat kan ook, de opbouw van de lijktruck rust op de schotel en is afneembaar.

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *