Noardewyn Live @ Prinsentún Ljouwert

Als ik mijn ritjes door de regio maak is dat meestal tussen 14:00 en 16:00 ’s middags. Dat heeft een reden, dan is mijn favoriete radioprogramma op Omrop Fryslân in de lucht, Noardewyn. Elke vrijdag is er en speciale uitzending, met enkel live artiesten. Vandaag was er vanuit Noardewyn Live een (gratis, nog leuker!) concert georganiseerd in de muziekkoepel van de Prinsentún in Ljouwert. Zoals gebruikelijk bij Noardewyn zal er wel snel een registratie hiervan op hun youtubekanaal staan. Tot die tijd een paar foto’s, waarmee ik hoop dat ik de sfeer een beetje heb gevangen. Optredende artiesten waren Jack Bottleneck & Johan Keus, DIFF, De Fjouwer Fryske Trûbadoers (Piter Wilkens Gurbe Douwstra Jaap Louwes Doede Veeman), Lookin’4 Cash (Ivo Poelsma, Tiffany Van Der Wal Boersma, Jan Albert Abma, Jacob Toornstra, Gaatze Bosma en Silke Woudstra ), De Boodschappers van het Algemene Nut en DOWNBEAT MAESTROS. Met name de Trûbadoers en Cash-covers konden mij goed bekoren.No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *