Design Renault Trucks T gamma in prijzen


Renault T-serie
Het ontwerp van de nieuwe Renault T-serie heeft onlangs twee design prijzen gewonnen in Italië en Groot-Brittannië. Het nieuwe Renault Trucks gamma werd in juni 2013 geïntroduceerd. Het ontwerp laat een stilistische evolutie zien en focust vooral op energie efficiency.

Renault T-serie

“Bij het ontwerp van de nieuwe Renault Trucks T zijn we beïnvloed door onze klanten. Het design is aerodynamisch en staat ten dienste van de klant en zijn focus op brandstofbesparing. Verschillende klanten hebben hun goedkeuring over het design al kenbaar gemaakt en het behalen van twee belangrijke prijzen in Italië en Groot-Brittannië bewijst dat we op de goede weg zitten”, verklaart design directeur Hervé Betrand.

Renault T-serie

In Italië werd Hervé Bertrand door het magazine Il Mondo dei trasporti uitgeroepen tot ‘Man van het jaar 2014’. In Groot-Brittannië werd de Renault Trucks T beloond tot de prestigieuze British Design & Art Direction (D&AD).

Renault T-serie

Renault T-serie

Renault T-serie

Renault T-serie

One Response

  1. Tom Megens 23 juni 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *