Truckracedemo bij bergersmeeting


Werner Lenz heeft iets met Nederland. Niet alleen vanwege de oranje trucks en om het feit dat hij met ons meerijdt in de Nederlandse truckrace-competitie, ook zakelijk is er een connectie. Zo worden veel van de bergingstrucks van Lenz opgebouwd door Falkom uit Tiel.

Er staat op dit moment een zware drie-asser in opbouw bij Falkom, maar eind vorige week werd er ook al een kleinere truck aan Lenz afgeleverd, een MAN TGL. Dit viel toevallig samen met de bergersmeeting afgelopen weekend. Omdat Lenz toch in de buurt was, kwam hij daar ook langs. Niet alleen om de nieuwe TGL te showen, maar de racetruck was ook mee. Toen het al wat rustiger was werd daarmee nog even een demonstratie gegeven, zodat de parkeerplek van Kanters in Moerdijk nu is opgesierd met een mooie rubberen straattekening.

Met dank aan Anne Hulscher voor de foto’s en dit filmpje.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *