Scania T143 woonwagen

Harlingen staat de komende week helemaal in het teken van de Tall Ship Races. Aan de voet van het beeld van Caspar di Robles kwam ik echter iets heel anders tegen, een tall camper, op basis van een Scania T143 Streamline. Bij de T-serie was het streamline deel altijd wat minder goed te zien dan bij de reguliere 3-serie. De stoere V8 heeft als bouwjaar 1994, en is al sinds 2003 van de huidige eigenaar. De woon-opbouw lijkt eigenbouw te zijn, en is geen prutswerk. De hout-look moet je maar net aanstaan, ik vind het leuk bedacht en gemaakt in ieder geval. Volgens mij is het geen straf om een paar maanden door Europa te reizen in deze truck. Mocht iemand foto’s hebben van het eerste leven van de truck, houd ik me van harte aanbevolen.
Scania T143Scania T143Scania T143Scania T143Scania T143Scania T143

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *