Mercedes-Benz Actros MP4 voor Emmucom

Morgen wordt deze beauty afgeleverd aan Emmucom Emmen. Henri Ludwig van Wensink Emmen heeft hem opgebouwd en Emile Pas heeft hier en daar wat geholpen! De heren monteurs zijn erg tevreden over het eindresultaat. Dit is de tweede Mercedes-Benz Actros MP4 in de vloot, de eerste heeft Emile 2 jaar geleden gebouwd voor de firma. Met dank aan Emile voor de foto’s en info.

Mercedes-Benz Actros MP4

De rechter zijfender is klapbaar gemaakt om toegang te bieden naar de twee kisten die daar zitten terwijl de bestuurderszijde juist “vast” gemaakt is, normaal is dit andersom. Het bedrijf heeft naast deze 2 Actrossen nog 2 Axors en een Actros MP2 lopen. Verder hebben ze nog 2 Volvo’s FH3 en een VN. Opdrachtgevers zijn Zinkcoat in Veenoord, Boon transport (beide speciaal transport) en verder rijden ze nog met een huifoplegger voor Hoevers.

Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Actros MP4

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *