Zes-assige GINAF van Pouw

In oktober 2009 was er op de Mack en Speciaal transport dag een heel bijzondere GINAF van Pouw te zien. Volgens de grille was het een Ginaf X5450-S, maar dat was het vorige type. Er was namelijk een as bijgeplaatst, zodat er een zesasser ontstond! De extra lange kipbak kwam van Gijsbertsen. De bedoeling was om hem onder lzv-vergunning met 60 ton totaalgewicht over de weg te laten rijden, maar daar waren helaas niet alle instanties het mee eens. De truck is jaren door Pouw gebruikt op hun enorme terrein in Utrecht, maar is onlangs verkocht via Kleyn trucks. Inmiddels is hij omgebouwd tot bus en doet hij dienst op IJsland, maar dat is een heel ander verhaal.

Ginaf X-serie

Ginaf X-serie

Ginaf X-serie

Ginaf X-serie

2 Comments

  1. Patrick Hoogstra 5 juli 2014 Reply
  2. Martijn 5 juli 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *