Op vakantie? Denk aan mij!


Ga je op vakantie naar en ver tropisch oord? Naar Oeroeboeroestan? Of blijf je wat dichter in de buurt, wellicht zelfs gewoon in Nederland? Vergeet mij niet! Je hoeft natuurlijk niet de hele tijd aan me te denken, dat lijkt me zelfs tamelijk ongezond. Als je aan mij denkt als je een bijzonder voertuig op straat ziet, of als je bijvoorbeeld in een leuk museum bent, en daar wat foto’s van maakt, weet ik dat enorm te waarderen! Heel vaak zit daar leuk blogmateriaal tussen.

Heb je wat leuks voor me (ook niet vakantie-gerelateerd, ik ben altijd in voor een goede tip of leuke foto’s) kun je me bereiken op aamiedema@gmail.com. Als je direct een hele serie foto’s hebt kun je die natuurlijk via wetransfer.com sturen. Je moet alleen niet te verlegen zijn, de blog heeft gemiddeld ruim 1.500 bezoekers per dag, dus er zijn heel wat mensen die het te zien krijgen!

Western Star 4900

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *