Scania G410 voor Groothandel Udea

Udea is een groothandel, merkenhuis, im- en exporteur in biologische levensmiddelen en tevens franchisegever van de biologische supermarktformule EkoPlaza. Bij Udea staan de klant en medewerkers voorop en draait het niet om winstmaximalisatie. Het transport wordt in eigen beheer uitgevoerd en een nieuwe truck moet passen bij de bedrijfsfilosofie. Belangrijke factoren zijn daarom een lage uitstoot, een laag brandstofverbruik en een duurzame dealerorganisatie. De keuze is gevallen op Scania en de werkplaats Veghel leverde recent een Scania G-serie met de zuinige en schone 410 pk Euro 6 SCR-only motor.
Scania G410
De nieuwe truck is de eerste Scania in het wagenpark. Deze is ondermeer voorzien van de G-serie Highline cabine, Scania Opticruise versnellingsbak met Economy modus en Scania Driver Support. Brandstofverbruik speelt bij Udea een belangrijke rol en de overtuigende prestaties van Scania’s 410 pk Euro 6 motor in de pers én in de dagelijkse praktijk van veel transportondernemers spreken voor zich. De motor behoort tot de tweede generatie Euro 6 motoren die Scania in het brede Euro 6 gamma aanbiedt. Uitsluitend SCR techniek is nodig om aan de strengste emissienorm te voldoen.

Udea is een familiebedrijf dat persoonlijk en slagvaardig is. Een bedrijf waarvan alle mensen graag met positieve energie samen met de klant ondernemen in biologisch. Als rode draad geldt dat de focus ligt op biologische levensmiddelen. Udea levert aan natuurvoedingswinkels, bio-supers, speciaalzaken, out-of-home en retail in de Benelux. Als marktleider in biologische versproducten heeft Udea een aantal eigen merken ontwikkeld, zoals Proef, BioCumulus, 3 Little Goats, Healthy Planet, Laitois, Sweet Company, het dichtste bij de natuur, Lieke is vrij en Ice Cream Factory.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *