Franeker Oldtimer en Schepen Festival 2014

Doordat ik gister onhandig ben geweest (tip: nooit op blote voeten een grote afstand over scherpe rotsen afleggen) leek het er op dat ik vandaag niet naar de oldtimerdag in Franeker zou kunnen. Maar goede verzorging door Hanna en een nachtje slapen deden veel goed. Helaas was mijn voet nog wel zo opgezwollen dat schoenen aan geen optie was… Gelukkig heb ik ook klompen!

Het festival was de wandeling op pijnlijke voeten wel waard. Op het moment van wandelen was er een rondrit bezig. Dat was zowel een voordeel als nadeel. Nadeel omdat ik niet alles heb gezien, maar een voordeel omdat wat er was relatief vrij stond en met niet te veel mensen er omheen. Naast de oude voer- en vaartuigen was er ook muzikale omlijsting, dat in combinatie met de sfeervolle Franeker binnenstad en mooi weer maakt een topevenement! Na de editie van 2008 (waar ik niet bij was) was dit de tweede keer dat het was, planning is om er een tweejaarlijks evenement van te maken.


Error! 404 not found.


Volvo N86 met Nooteboom containeropbouw, vervoert een oude scheepsmotor.


Reclame-eend. Vakantie in Tsjechië, altijd leuk.


Er was ook nog een kleine markt bij, waar ik een paar leuke miniaturen op de kop kon tikken. Van links naar rechts twee Unimogs, een Skoda, een Brimont en een Ginaf F521.

4 Comments

  1. Jan Boonstra 13 juli 2014 Reply
  2. René 13 juli 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *