Eerste MAN 10×8 Euro 6 voor Den Breejen Infra


MAN TGS 2nd gen
Den Breejen Infra heeft een bijzondere MAN ingezet. Het in infrastructurele projecten gespecialiseerde bedrijf heeft de allereerste MAN TGS 49.440 10×8 Euro 6 van Nederland. “Wij hechten zeer veel waarde aan een lage emissie, maar willen ook het maximale laadvermogen. Deze MAN is dé perfecte keuze”, zegt directeur Arjo den Breejen.
MAN TGS 2nd gen
Den Breejen Infra uit Cruquius is een grote speler als het gaat om het voorbereiden, begeleiden en uitvoeren van infrastructurele projecten. Het landelijk georiënteerde bedrijf heeft materieel voor de meest uiteenlopende werkzaamheden, waaronder een vloot MAN-kippers voor het transport van onder meer zand, grond en grind.
MAN TGS 2nd gen
Het nieuwe voertuig is, net als alle andere MAN’s, geleverd door MAN-dealer Thieu van Dorst met vestigingen in Roosendaal, Breda en Goes. “Den Breejen is nu de eigenaar van de allereerste MAN TGS 49.440 10×8 BB met Euro 6. Het is een bijzondere truck, die origineel als 8×8 is geleverd en door Wierda Voertuig Techniek (WVT) in Joure is omgebouwd naar een 10×8.“
MAN TGS 2nd gen
De MAN TGS 49.440 wordt ingezet voor de werkzaamheden van Recycling Overslag Schiedam (ROS). “ROS is een belangrijke en zeer gewaardeerde opdrachtgever, die net als wij bijzonder actief is op het gebied van duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen”, benadrukt Den Breejen. “We hebben besloten om de truck dan ook in de kleuren van ROS uit te voeren. De TGS 49.440 10×8 Euro 6 past perfect in ons plaatje. Het is echt een fantastische auto. Hij is sterk, betrouwbaar en opvallend efficiënt. Dankzij de vijfde as biedt hij de best mogelijke combinatie van laadvermogen, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bovendien heeft Thieu van Dorst het gehele traject van bestelling tot ombouw en levering perfect geregeld.”
MAN TGS 2nd gen

MAN TGS 2nd gen

MAN TGS 2nd gen

MAN TGS 2nd gen

MAN TGS 2nd gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *