Eerste nieuwe Unimog rolt van de lopende band


Unimog U5023
Gisteren is de eerste nieuwe Unimog van de lopende band in de fabriek in Wörth gelopen. Het gaat hier om een arctisch witte Unimog U5023. Na 63 jaar is het concept van de Unimog dus nog steeds springlevend. Nadat eerder al de werktuigdragers van Unimog en de Mercedes-Benz Econic met Euro 6 geïntroduceerd zijn, is dit het derde nieuwe type in een jaar tijd wat bij de Specials-afdeling van Daimler vandaan komt. In Nederland is de markt voor dit soort voertuigen helaas niet zo groot, maar zodra het iets onherbergzamer wordt is de Unimog een populaire keus om verder te gaan waar anderen stoppen. Dat kan nu dus ook met een schone Euro 6 motor.

Unimog U5023

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *