Truckrace Nürburgring 2014: Race 1 Mittelrheincup

Na een extreem spannende race met vele prachtige momenten leek het er op dat Werner Lenz de eerste race van The Truckrace Battle had gewonnen. Na de prijsuitreiking kreeg hij echter een tijdstraf van 10 seconden, waardoor hij zijn beker door moest geven aan Erwin Kleinnagelvoort. Een knappe prestatie van Kleinnagelvoort, na een spin in de eerste ronde moest hij zich door het hele veld terugworstelen. Derde plaats is voor Cees Zandbergen, 4 Sascha Lenz, 5 Frans Smit, 6 Graham Powell, 7 Rody Smit, 8 Henry Tijhuis. Bij Marco Donk was een moer van de brandstofpomp losgetrild, waardoor hij al voor de start afgesleept moest worden. Wim Groteboer werd door een administratieve fout de baan niet opgelaten waardoor hij ook niet kon starten.

Maar we trappen af met twee foto’s van de eerste FIA race.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *