Het meisje van Astana

Afgelopen weekend heb ik heel veel gezien op de Nürburgring. Maar bij zo’n gigantisch festival alles zien is simpelweg onmogelijk, ook als je er vier dagen bent. Zo heb ik ook het door Detlef Pötsch gebodypainte meisje van Astana niet gezien… Gelukkig heeft Heidi van der Werve-Middel, gastvrouw bij het Dutch Donkey truckraceteam, haar WEL gezien, en gefotografeerd! Heidi, bedankt voor de foto’s! De eerste foto is overigens van één van de meisjes van Frankie, die heeft wel kleren aan.


MAN Lady

MAN Lady

MAN Lady

MAN Lady

MAN Lady

MAN Lady

Je zult nu wel denken, ‘dit keer zegt hij ten minste niet “meer op truckfan“‘. Sorry, toch wel… Zo staan deze foto’s onder MAN Lady, maar er zijn nog meer merken met een ‘Lady’ als model, zoals bijvoorbeeld Scania, Tatra, Iveco, Mercedes-Benz, Volvo en Groeneveld. 😉

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *