Scania R560 ‘Madonna’ ~ Juha Ristimaa

Het is maar goed dat de Madonna-truck (een Scania R560 met Ekeri aanhangwagen) van Juha Ristimaa een lzv is, anders had hij afgelopen weekend waarschijnlijk niet genoeg ruimte gehad om alle bekers mee terug naar Finland te nemen. Hij won niet alleen de ‘best of show’ beker, maar ook die voor de special paint verkiezing, de Far Far Away prijs, en de deelprijzen voor interieur en algehele opbouw. Het is niet ieders smaak, maar de truck is absoluut wel met veel gevoel voor detail opgebouwd.


Scania R560

Scania R560

Ekeri aanhangwagen

Ekeri aanhangwagen

Scania R560

Scania R560

Scania R560

Scania R560

Scania R560

Scania R560

Scania R560

NET ZO INTERESSANT

One Response

  1. albert 30 juli 2015 Reply

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *