Ballet in de Bildtse klei

Een ballet met zeer zware machines, dat dan weer wel. Nederland lijkt heel vlak te zijn, maar tussen Minnertsga en de Waddenzee, waar ik deze foto’s nam, is het, als je goed kijkt, toch licht glooiend. Om verschillende redenen is niet elke boer daar heel erg blij mee. Nu kun je heel erg luid boe gaan roepen, maar daar gaat het land niet vlak van liggen. Als je de boel echt vlak wilt hebben, is er eigenlijk maar één ding logisch om te doen: Visser Bulldozers bellen. Die komen dan langs met hun twee zware Cameco tractoren, twee Caterpillar bulldozers en een arsenaal aan king size kilverbakken. En het levert nog eens mooie plaatjes op ook, maar nog mooier is het om het in het echt te zie, 4 van die gigantische brokken metaal die op een relatief klein oppervlakte om elkaar heen dansen.

One Response

  1. Siete 6 augustus 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *