Nieuwe Volvo FH en Volvo FM voor D. Zonneveld Transport BV

Transportbedrijf D. Zonneveld BV is gespecialiseerd in nationaal en internationaal transport van AGF-producten, bloemen en planten. Voor de internationale activiteiten is een Volvo FH 460 4×2 trekker aangeschaft, voor nationaal transport een Volvo FM 330 6×2 bakwagen. Beide trucks zijn geleverd door Volvo Group Truck Center Maasdijk.
Volvo meerdere
Directeur/eigenaar Peter van Velden: “Beide trucks zijn ter vervanging in ons wagenpark gekomen, we hebben nu in totaal vier Volvo’s op de weg. De Volvo FH sinds december 2013, de Volvo FM vanaf april 2014. Circa 20 tot 30% van onze activiteiten is transport binnen West-Europa. Voor dat transport hebben we vooral gekeken naar het comfort voor de (internationale) chauffeur. De Volvo FH met de Globetrotter-cabine voldoet ruimschoots aan de eisen die we hiervoor hebben. De truck is in nauwe samenwerking met VGTC gespecificeerd voor een optimale inzetbaarheid.
Volvo meerdere
”De Volvo FM 330 6×2 bakwagen wordt ingezet voor het nationaal transport, meer specifiek de Randstad. Peter van Velden: “We hebben hele goede ervaringen met de Volvo FM Classic. De truck heeft een dagcabine, een Electro hydraulisch gestuurde naloopas en een zware vooras van 9.0 ton, wat het totale GVW brengt op 28 ton. De truck is wendbaar en perfect geschikt voor onze lokale activiteiten en bovendien voorzien van speciale software voor de I-Shift.”
Volvo meerdere
De chauffeurs van Peter van Velden zijn erg enthousiast over de twee nieuwe trucks: “Helemaal trots zijn ze. Ze zijn vooral vol lof over de ruimte en het comfort in de cabine. Alles zit op een logische plek en binnen handbereik. We zijn tot nu toe ook heel erg tevreden over het gebruik. Volvo Group Truck Center is bovendien een topgarage met fijne mensen, de service is echt super. Het probleemoplossend vermogen is groot.”
Volvo meerdere
D. Zonneveld Transport BV verzorgt zowel groupage als complete ladingen. Het bedrijf is opgericht in 1938 en gevestigd in Naaldwijk. Peter van Velden heeft in 2007 na drie generaties Zonneveld de onderneming overgenomen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *