Uit het archief van Sjoerd Hamstra: races op het Truckstar Festival

In de jaren ’80 was Sjoerd Hamstra een trouw bezoeker van het Truckstar Festival, waar hij toch vooral kwam om naar de truckraces te kijken. Toen het festival verhuisde naar Assen en er geen plek meer was voor echte races, was voor Sjoerd de lol er af, hij is maar een paar keer op het TT circuit geweest. Gelukkig voor Sjoerd (en alle andere truckracefans van het eerste uur) zijn de truckraces tegenwoordig terug op Zandvoort. Maar het blijft ook erg leuk om te zien hoe het er vroeger aan toe ging! Opvallend veel ‘vaders van’ op de foto bijvoorbeeld.

6 Comments

  1. Tom Megens 10 augustus 2014 Reply
    • admin 10 augustus 2014 Reply
      • Tom Megens 11 augustus 2014 Reply
  2. Hans Thoen 10 augustus 2015 Reply
    • Alex Miedema 10 augustus 2016 Reply
  3. Klassieker 10 augustus 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *