Vijf nieuwe Scania R450 Euro 6 Streamlines bij Verbruggen

Verbruggen Int. Transport B.V. uit Dreumel heeft onlangs vijf nieuwe Scania R450 Euro 6 trucks in haar vloot opgenomen. Alle vijf hebben de riante Topline cabine, tweede generatie Euro 6 motor en aerodynamische Streamline vormgeving. Verbruggen zet de voertuigen voornamelijk in voor het vervoer van zeecontainers.
Scania R450

Twee van de vijf nieuwe trekkers zijn compleet ADR gekeurd voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Met de aanschaf is het transportmaterieel weer helemaal up-to-date en met de schone Euro 6 motoren voldoet Verbruggen aan de strengste emissienormen. Een bewuste keuze van Verbruggen, die de nadruk legt op een brede inzetbaarheid in combinatie met een lage CO2-uitstoot van het wagenpark.

Recent nam Verbruggen ook tien nieuwe D-Tec flexitrailers, ADR gecertificeerd, in gebruik. Met deze lichtgewicht multifunctionele chassis kunnen alle soorten zeecontainers worden vervoerd. Het bedrijf is al sinds 1992 actief in het transporteren van zeecontainers vanuit de havens van Rotterdam en Antwerpen door heel Europa. Sinds enige jaren heeft Verbruggen een eigen warehouse met een capaciteit van 1500 m² voor op- en overslag van goederen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *