Nieuwe Scania R520 Streamline voor Gerben Buiter

Na 15,5 jaar in de stenen vond Gerben Buiter het tijd voor wat nieuws, zowel qua opdrachtgever, soort werk, als nieuwe truck. Op facebook gingen er al allemaal wilde geruchten in de rondte, maar vandaag werd dan eindelijk bekend wat de nieuwe truck is: een Scania R520 Streamline met containeropbouw, uiteraard weer een V8. Met deze truck gaat Gerben voor Vrieswijk uit Minnertsga met containers rijden, voornamelijk in het schroot. Gerben, veel veilige kilometers en hoge omzet toegewenst met je mooie nieuwe truck!


Scania R520

Scania R520

Scania R520

Scania logo

KTK logo

Scania R520

Scania R520

Scania R520

Scania R520

Scania R520

Scania R520

Meer foto’s van de nieuwe R520 staan hier op truckfan.nl.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *