Opsporing verzocht: Multiwheels foto

Van Victor Bart kwam de volgende oproep:

Ik heb jullie hulp nodig! Deze foto heb ik gered uit een pand wat werd verbouwd en der zat al een sticker op van weggooien. Het is een mooie 40 bij 30 foto die nu aan mijn muur hangt. Heeft iemand een idee waar de foto genomen is? Denk de Alpen of Scandinavië. De truck is een 6×4 Volvo F12 of F16 met lage cabine van Multiwheels. Weet iemand meer over dit transport voor Stork Amsterdam? En der zitten 2 mensen in de cabine misschien kent iemand ze? En wie weet de fotograaf? Ik heb van de foto een foto genomen en met lightroom licht verbeterd.


Als je op een foto klikt krijg je de grotere versie te zien.

One Response

  1. René Henkes 18 augustus 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *